Menu left
// Nye bøger
 

Brev til mor 2016

image
SKYGGESIDER
Dette er bogen om kvinden der trods en ualmindelig svær start på livet ikke ville være et offer.
 

Kærlighed til alt levende 2016

image
SUNDHED
Niels Stokholm er bonden som mange kender fra dokumentarfilmen "Så meget godt i vente." Dette er hans historie og hans filosofi.
 
 

Unævnelighedernes Ordbog

image
SPROG
Dette er en ordbog som sætter fokus på alt det vi normalt ikke vil tale om. Hvert kapitel har en intro der vender verden på hovedet. Det handler om glæden ved uvenskaber, nødvendigheden af at lyve osv.
 

Styrke og Helbred

image
SUNDHED
Mød grundlæggeren af Body-­-sds Bengt V Andersen. Bengt er Danmarks mest kendte kropsterapeut. Vær med på sidelinjen når han coacher, behandler og underviser.
 
 

Kunsten at give slip

image
SUNDHED
Ifølge Bengt V. Andersen og Carsten Graff handler udvikling ikke om at finde ny viden, men om at give slip på den viden vi har. Du kan lære mere ved at slippe dine penge end ved at tjene dem – kan lære mere ved at slippe kæresten end ved at finde en ny.
 

En ren forbindelse

image
KÆRLIGHED
På sin ublufærdige facon bevæger Graff sig igennem det moderne kærlighedslivs tabuer. Det handler om at dyrke utroskab i overmål, leve i flere åbne forhold, give seksualundervisning i praksis og meget mere.
 
 

Samtaler med et træ - Version to

image
FILOSOFI OM IT
Ny udgave af Graffs kontroversielle, prisbelønnede bestseller om teknologiens filosofi. Bogen handler blandt andet om hvorfor computere hverken sparer papir, tid eller penge, men også om forskellen mellem viden og visdom.
 

Conversations with an Oak tree

image
FILOSOFI OM IT
Engelsk oversættelse af Graffs kontroversielle, prisbelønnede bestseller om teknologiens filosofi. Læs mere på Amazon.com
 
ads

Sådan blev jeg Kasi Jesper

image
ERHVERV
Jespers egen fortælling om hvordan han på få år skabte en milliardomsætning på sit smykkeeventyr og om at føre AG København frem til at blive verdens tredjebedste håndboldhold.
 

Drømmefangeren

image
ERHVERV
Et ærligt portræt af en af tidens succesrige forretningsmænd. Om at være fri – både i følelser og i økonomi. Bogen er krydret med en række af Graffs skæve vinkler på livet.
 
 

INFOENZA

image
Efter en ulykke opdager Frank at han ikke længere tåler information. Med dette udgangspunkt udvikler han sig til den nye tids antimedieguru, sælger af stilhed, opfinder af den informationsfri skole og meget mere.
 

Murphys love for bilister

image
“Alt hvad der kan og ikke kan gå galt vil snarere før end siden gå galt." En filosofisk og humoristisk indgang til bilernes verden. Tekst til forsiden: "Langt lys: En metode til at fastfryse et dyr lige inden man rammer det."
 
 

Den indre elefantmand

image
Graffs PHD i uvidenhed. I en blanding af dagbogsnotater, breve indkredser fortælleren centrale eksistentielle spørgsmål. Rammen er et erotisk og intenst møde imellem fortælleren og hans muse.
 

Rejsen til Nuet

image
Et møde med to mennesker, som lever af at give andre deres tanker, deres tid og deres opmærksomhed. Vær med i det uregerlige univers, hvori Carsten Graff og Henrik Meng slår deres krøllede tankefolder.
 
 

Bogen om ikke at læse bøger

image
Er det en en god ide at skrive og læse? Hvad sker der når man bliver afhængig af skriften? Hvad sker der når man bliver så afhængig af at skrive at man er nødt til at skrive en bog om det?
 

Ventetiden er Gratis CD

image
Spokenword. Graffs musikprojekt findes på CD. Spilletiden er 38 minutter og 50 sekunders inklusiv 3 minutter og 38 sekunders ventetid.
 

Graff om Grænseflader

image
En underholdende og alvorlig lærebog i design af brugergrænseflader. Bogen tager udgangspunkt i at design er mere end blot en række teknikker, men også en forståelse af en lang række menneskelige aspekter.
 

Sander Sige - Børnebog

image
Om at stille såkaldt dumme spørgsmål - omvendt Spørgejørgen. Om myreren Sander der en dag opdager at den ikke forstår hvorfor man bærer grannåle. Bogen har flere lag og er både en historie til børnene og deres forældre.